Buurt in beeld

Makelaar Amsterdam West

  • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Onze verkoopstatistieken in
Nieuw-West

Vraag woningmarktcijfers aan van Nieuw-West

  • Gemiddelde vraagprijzen per m2
  • Prijsindex t.o.v. vorige
    maand / kwartaal / jaar
  • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Op zoek naar een makelaar in Amsterdam West?

Danique is onze buurtspecialist van Amsterdam West. Als makelaar in Amsterdam West weet zij u alles te vertellen over deze buurt. De mooiste spots, de gezelligste cafés en de leukste winkels: ze kan het allemaal vertellen. Haar specialiteit? Van ieder huis een bijzonder verhaal vertellen. Van haar hobby heeft ze haar werk gemaakt en dit is te zien is haar prestaties. Met haar unieke werkwijze zet ze ongekende prestaties neer!

Makelaar Amsterdam West

Bij Amsterdam at Home houden we van een proactieve, data gedreven én persoonlijke aanpak. U zult versteld staan van de kennis die de enthousiaste makelaars van Amsterdam West hebben. Ze staan altijd voor u klaar en streven naar het beste resultaat! Zo beoordelen onze klanten ons gemiddeld met een 9,8!

Hoe wij worden beoordeeld als makelaar in Amsterdam West

Danique heeft me super geholpen bij het vinden van een nieuw appartement in Amsterdam. Er zat tijdsdruk achter mijn verzoek en een snel en soepele communicatie was hierdoor een pre, dit is honderd procent nagekomen. Tijdens de bezichtigingen werden er kritische vragen gesteld, vervolgstappen werden helder doorgenomen en ze kwam alle afspraken na. Er werd zelfs tot in de avonduren doorgewerkt om het uiteindelijke appartement te kunnen bemachtigen, een topper! Ik raad Amsterdam at Home makelaars en in het speciaal Danique zeker aan mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe plek in Amsterdam.

Beoordelingen als makelaar

Onze unieke aanpak als makelaar in Amsterdam West

Een proactieve en persoonlijke benadering. Zo zorgen wij dat uw huis bij de juiste personen onder de aandacht wordt gebracht. Dat is niet alles. Wij hebben strategieën ontwikkeld om ten alle tijden voor u het beste resultaat te behalen.

De unieke expat strategie

Amsterdam is voor expats een populaire stad. Zo zien we dat expats ook in Amsterdam West vaak huizen bezichtigen. Wij bij Amsterdam at home spelen in op de toestroom van expats in Amsterdam. Speciaal voor deze doelgroep hebben we een unieke werkwijze gecreëerd. Wij kunnen, door gebruik te maken van de juiste kanalen, deze groep gericht aanspreken. Door gebruik te maken van onze e-mail database weten wij expats te bereiken. Dat is niet alles. Wij werken nauw samen met Rightmove: het grootste woningplatform van de UK. Zo zorgen wij ervoor dat uw huis onder de aandacht van eventuele Britse expats komt. Voor deze expats willen wij het natuurlijk zo persoonlijk mogelijk maken. Daarom is onze website meertalig, zodat ook Spaans- of Engelstalige in hun eigen taal kennis opdoen over hun makelaar in Amsterdam West.

Onze online manier van makelen

Amsterdam at Home gaat mee met haar tijd! Als makelaar in Amsterdam West kunnen wij u nét even meer vertellen over de woningmarkt. Dit komt door onze unieke aanpak en de daarbij behorende eigen datamodel. Online zichtbaar zijn is bij Amsterdam at Home geen probleem. Naast de inzet van social media kanalen, bieden wij de mogelijkheid te adverteren via verschillende display kanalen. Het wordt nog beter: wij hebben een e-mail database van woningzoekenden waardoor uw huis bij de juiste personen onder de aandacht wordt gebracht! Bent u benieuwd naar de waarde van uw huis? Bereken online uw woningwaarde middels onze handig tool! Ontvangt u liever elk kwartaal een compleet overzicht van de woningmarktcijfers in Amsterdam West? Download dan het kwartaalrapport.

Woningmarktcijfers

Amsterdam at Home is uw betrouwbare makelaar in Amsterdam West!

Amsterdam at Home is een betrouwbare makelaar in Amsterdam. Wij zorgen dat uw woning bij het gewenste publiek onder de aandacht wordt gebracht. Dit lukt! Wij hebben namelijk in de loop der tijd een groot netwerk van bouwkundige experts en taxateurs opgebouwd. Bovendien zijn we aangesloten bij Qualis. Bij deze exclusieve verkooporganisatie zijn wel 55 makelaars van het hogere segment aangesloten! Een handige manier om uw woning onder de aandacht te brengen bij het juiste publiek. Natuurlijk wordt uw woning ook op Funda geplaatst en brengen we uw huis door gebruik te maken van gerichte social media campagnes onder de aandacht.

Over Amsterdam West

Amsterdam West is een van de jongste stadsdelen van Amsterdam. Officieel bestaat de stad pas sinds 2010. Dit deel van Amsterdam is vooral aantrekkelijk voor starters. Aan ruimte en groen in Amsterdam geen gebrek! Dit stadsdeel kenmerkt zich door ruim opgezette wijken met heel veel groen.

Huizen in Amsterdam West

Recente transacties in Nieuw-West