Buurt in beeld

Makelaar Amsterdam
de Rivierenbuurt

  • NVM Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Onze verkoopstatistieken in
Rivierenbuurt

Vraag woningmarktcijfers aan van Rivierenbuurt

  • Gemiddelde vraagprijzen per m2
  • Prijsindex t.o.v. vorige
    maand / kwartaal / jaar
  • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Op zoek naar een makelaar in Amsterdam de Rivierenbuurt ?

Zoekt u een Makelaar in Amsterdamse Rivierenbuurt? Dan is onze makelaar Danique onze specialist voor deze buurt. Als makelaar zit zij al meer dan 15 jaar in het vak en kenmerkt zichzelf door haar oprechte interesse. Kopers én verkopers voelen dat zij betrokken is bij de aan- of verkoop. Het werk als makelaar voelt voor haar meer als hobby dan als werk en dat merkt iedereen.

Waarom Amsterdam at Home de juiste makelaar in Amsterdam de Rivierenbuurt is!

De Amsterdamse Rivierenbuurt is een uniek stukje Amsterdam. Voor deze buurt is een aparte aanpak voor nodig, een aanpak die Danique als geen ander beheerst. Samen met ons team van enthousiaste makelaars gaat zij proactief op zoek naar nieuwe gegadigden. Zo houdt ze de lijntjes kort en kan er snel geschakeld worden wanneer er iets gebeurt tijdens de aan- of verkoop. Ook het door Amsterdam at Home ontwikkelde en unieke datamodel zorgt er tevens voor dat wij de meest recente data van de Amsterdamse huizenmarkt binnen ons handbereik hebben. Zo adviseren wij de beste prijs en behalen we een zo hoog mogelijk resultaat.

Ook in de Amsterdamse Rivierenbuurt zien wij de toestroom van expats als een kans. Hier is een eigen en unieke strategie voor ontwikkeld. Door van de juiste kanalen gebruik te maken spreken wij deze groep gericht aan. Verder kan ons grote netwerk van makelaars, bouwkundigen en taxateurs het verschil maken tussen aan-/ en verkopen of niet. Tot slot specialiseert Danique zich al meer dan 15 jaar als specialist in de Rivierenbuurt. Zij weet wat er speelt en wat er aan de hand is.

De verschillende kanalen waar Amsterdam AT home als makelaar van de Rivierenbuurt gebruik van maakt.

Rightmove maakt deel uit van onze internationale strategie om uw huis te verkopen. Dit is het grootste woningplatform van de UK. Zo zorgen wij ervoor dat uw huis onder de aandacht komt van eventuele Britse expats. Daarnaast hebben wij een database met geïnteresseerden gespecificeerd per buurt. Deze kunnen we per mail op de hoogte stellen van uw woning in de Rivierenbuurt voordat deze op Funda staat. Ook zijn wij als makelaar in Amsterdam aangesloten bij Qualis. Deze verkooporganisatie is aangesloten bij het hogere segment. Via deze kanalen doen wij er alles aan om uw huis onder de aandacht van het publiek te krijgen.

HOE ONZE MAKELAAR DE RIVIERENBUURT BESCHRIJFT

De Rivierenbuurt is een buurt in Amsterdam Zuid die zich door de architectuur kenmerkt. De echte ‘Amsterdamse school’ is hier terug te vinden in de verschillende gebouwen en pleinen. Bekende architecten zoals Margaret Staal-Kropholler, Piet Kramer en Michel de Klerk hebben de buurt ontworpen.

Recente transacties in Rivierenbuurt