Buurt in beeld

Makelaar Amsterdam
Staatsliedenbuurt

  • NVM Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Onze verkoopstatistieken in
Staatsliedenbuurt

Vraag woningmarktcijfers aan van Staatsliedenbuurt

  • Gemiddelde vraagprijzen per m2
  • Prijsindex t.o.v. vorige
    maand / kwartaal / jaar
  • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Op zoek naar een makelaar in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt ?

U wilt een makelaar die de Amsterdamse Staatsliedenbuurt niet alleen door en door kent, maar ook weet te komen tot prestaties. Amsterdam At Home Makelaars staat daarvoor garant. Op deze pagina ziet u niet alleen onze aan- en verkoop prestaties, maar ook onze unieke werkwijze en de beoordelingen die de klanten hebben gegeven.

Waarom Amsterdam at Home de juiste makelaar in de Amsterdamse Staatsliedenbuurt is!

Onze makelaars staan voor een proactieve aanpak. Wij zijn een team van enthousiaste makelaars met een persoonlijke benadering. Wij houden de lijntjes graag kort zodat we snel kunnen reageren. Ook beschikken wij over een eigen datamodel. Dit zorgt voor een uniek inzicht wat betreft ontwikkelingen van de woningprijzen in uw buurt. Door dit unieke datamodel kunnen wij u de beste prijs adviseren om het hoogst mogelijke resultaat te behalen. Daarnaast hanteren wij een Brexit strategie, speciaal gericht op expats. De huidige toestroom van expats op de Amsterdamse huizenmarkt neemt sterk toe. Deze groep spreken wij aan door gebruik te maken van de juiste kanalen. Ook ons grote netwerk van makelaars, taxateurs en bouwkundigen kan net het verschil maken tussen aan-/ verkopen of niet. Tot slot specialiseren wij ons per buurt. Met onze jarenlange ervaring weten wij wat er speelt en wat er aan de hand is in uw favoriete buurt(en)”

De verschillende kanalen waar Amsterdam AT home gebruik van maakt

Om een huis te verkopen werken wij internationaal samen met Rightmove, het grootste woningplatform van de UK. Wij hebben dankzij ons eigen datamodel inzichten in de meest actuele ontwikkelingen van de woningprijzen van de Staatsliedenbuurt. Verder maken wij gebruik van een database met geïnteresseerden. Deze kunnen wij per mail op de hoogte stellen van uw woning in Amsterdam, nog voordat deze op Funda staat. Ook maken wij gebruik van gerichte social media campagnes om aandacht te krijgen voor uw woning. Indien dat nog niet voldoende is om uw huis te verkopen maken wij gebruik van Qualis. Dit is een exclusieve verkooporganisatie waarbij 55 makelaars van het hogere segment zijn aangesloten. Wij doen er alles aan om uw woning bij het publiek onder de aandacht te krijgen!

Over de Staatsliedenbuurt

De Staatsliedenbuurt ligt dicht bij het centrum van Amsterdam. Het is een levendige buurt die door de vele, wat kleinere, arbeiderswoningen nog redelijk betaalbaar is. Wat deze buurt uniek maakt, is dat hij bijna volledig is omgeven door water. In deze buurt zijn veel hippe tentjes te vinden, waar je op het terras kan genieten van een kop koffie of een biertje. Een pluspunt van deze buurt is ook dat het Centrum en het IJ vlakbij en goed bereikbaar zijn.

Recente transacties in Staatsliedenbuurt