Buurt in beeld

Makelaar Amsterdam
Oost

  • NVM Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Onze verkoopstatistieken in
Oost

Vraag woningmarktcijfers aan van Oost

  • Gemiddelde vraagprijzen per m2
  • Prijsindex t.o.v. vorige
    maand / kwartaal / jaar
  • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Een makelaar in Amsterdam Oost nodig?

Danique is dé makelaar in Amsterdam Oost. 10 jaar geleden verloor zij haar hart aan de stad Amsterdam. En zij kan u precies vertellen waarom. Danique kent elke buurt op haar duimpje, maar in het specifiek de diverse buurt Amsterdam Oost. Zij vertelt u met plezier over de vele highlights en over wat deze buurt zo bijzonder maakt. Maar zij deelt ook graag de praktische informatie waar u hoogstwaarschijnlijk in geïnteresseerd bent wanneer u een huis wil aankopen of verkopen. Makelaar Amsterdam Oost hanteert een unieke werkwijze die Danique zich helemaal eigen heeft gemaakt. Haar werk is haar hobby en dat zult u merken wanneer zij de aankoop of verkoop van uw woning in Amsterdam begeleidt!

Amsterdam at Home is de makelaar in Amsterdam Oost die u zoekt!

Danique heeft als makelaar in Amsterdam Oost oprechte interesse voor de klant. En niet alleen zij. Dit geldt ook voor de rest van het makelaarsteam. Samen met haar team houdt zij de lijntjes kort. Zo kan er snel geschakeld worden bij ontwikkelingen. Maar Danique neemt ook exact de tijd die er nodig. Ieder huis heeft zijn eigen verhaal waarvan zij vindt dat die gedeeld moet worden. Ze is pas gelukkig als mensen met een grote glimlach de sleutels ontvangen of overdragen.

Een unieke aanpak die ook aansluit op de persoonlijke benadering van de rest van het makelaarsteam. Amsterdam at Home beschikt over een eigen datamodel. Hiermee kan Danique u voorzien van de beste mogelijke prijs voor uw woning. Onze aanpak is ook speciaal gericht op de expats. Deze groep neemt namelijk toe, wat weer nieuwe kansen met zich meebrengt. Wij schakelen de juiste digitale kanalen in tijdens de juiste fase van het verkoopproces. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw woning bij expats onder de aandacht komt. Tevens hebben wij dankzij onze jarenlange ervaring een groot netwerk dat net het verschil kan maken bij het aan-/ en verkopen van uw huis.

De verschillende kanalen waar Amsterdam AT home gebruik van maakt

Er bestaan verschillende kanalen om een huis te verkopen. Internationaal werken wij samen met Rightmove, het grootste woningplatform van de UK. Daarnaast hebben wij onze eigen datamodellen die de meest actuele ontwikkelingen van de woningprijzen van Amsterdam Oost inzichtelijk maken. Zo kunnen wij geïnteresseerden al op de hoogte brengen van uw woning in Amsterdam Oost, nog voordat deze op Funda staat.

Middels gerichte social media campagnes brengen wij uw woning onder de aandacht bij een breder publiek. Is uw woning na de inzet van deze kanalen nog niet verkocht? Dan maken wij gebruik van Qualis. Dit is een exclusieve verkooporganisatie waarbij 55 makelaars van het hogere segment zijn aangesloten. U ziet, wij doen altijd ons best om uw woning bij het juiste publiek onder de aandacht te krijgen!

Over Amsterdam Oost

Amsterdam Oost heeft veel te bieden aan bewoner en bezoeker. Er is geen buurt zo divers als Amsterdam Oost. De levendige, multiculturele buurt staat voornamelijk bekend om zijn brede straten met 19e-eeuwse gebouwen, veel groen en vele culturele bezienswaardigheden. Denk aan het heerlijke Oosterpark of het prachtige Tropenmuseum. Zowel voor jong als oud is er vertier. U kunt er wandelen, winkelen, sporten of op culture ontdekkingstocht.

Wanneer u in Amsterdam Oost bent, heeft u alles wat u nodig heeft. Bijvoorbeeld het gevarieerde winkelgebied Oostpoort en Linnaeusstraat/Middenweg. Of de Dapperbuurt, het hart van de culturele diversiteit van deze buurt. U vindt hier de beroemde Dappermarkt. Leuk weetje, deze markt werd door National Geographic Traveler in de top tien beste winkelstraten van de wereld gezet.

Recente transacties in Oost