Buurt in beeld

Makelaar Amsterdam
Buitenveldert

  • NVM Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Onze verkoopstatistieken in
Buitenveldert

Vraag woningmarktcijfers aan van Buitenveldert

  • Gemiddelde vraagprijzen per m2
  • Prijsindex t.o.v. vorige
    maand / kwartaal / jaar
  • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Op zoek naar een makelaar in Amsterdam Buitenveldert ?

Zoekt u een Makelaar in Amsterdam Buitenveldert? Dan is onze makelaar in Amsterdam Danique de specialist voor deze buurt. Als makelaar zit zij al meer dan 15 jaar in het vak en kenmerkt zichzelf door haar oprechte interesse. Kopers én verkopers voelen dat zij betrokken is bij de aan- of verkoop. Makelaar voelt voor haar meer als hobby dan als werk, dat merkt iedereen.

WAAROM AMSTERDAM AT HOME DE JUISTE MAKELAAR IN AMSTERDAM BUITENVELDERT IS!

Amsterdam Buitenveldert is een uniek stukje Amsterdam. Hier is een aparte aanpak voor nodig, een aanpak die Danique als geen ander beheerst. Samen met ons team van enthousiaste makelaars gaat zij proactief op zoek naar nieuwe gegadigden. Zo houdt ze de lijntjes kort en kan er snel geschakeld worden wanneer er iets gebeurt tijdens de aan- of verkoop. Ook ons zelf ontwikkelde en unieke datamodel zorgt er tevens voor dat wij de meest recente data van de Amsterdamse huizenmarkt binnen ons handbereik hebben. Zo adviseren wij de beste prijs en behalen we een zo hoog mogelijk resultaat

Ook in Amsterdam Buitenveldert zien wij de toestroom van expats als een kans. Hier is een eigen en unieke strategie voor ontwikkeld. Door van de juiste kanalen gebruik te maken spreken wij deze groep gericht aan. Ook ons grote netwerk van makelaars, bouwkundigen en taxateurs kan het verschil maken tussen aan-/ en verkopen of niet. Tot slot specialiseert Danique zich al meer dan 15 jaar als specialist in de Buitenveldert. Zij weet wat er speelt en wat er aan de hand is.

De verschillende kanalen waar Amsterdam AT home gebruik van maakt

Rightmove maakt deel uit van onze internationale strategie om uw huis te verkopen. Dit is het grootste woningplatform van de UK. Zo zorgen wij ervoor dat uw huis onder de aandacht komt van eventuele Britse expats. Daarnaast hebben wij een database met geïnteresseerden gespecificeerd per buurt. Deze kunnen we per e mail op de hoogte stellen van uw woning in Buitenveldert voordat deze op Funda staat. Ook zijn wij als makelaar in Amsterdam aangesloten bij Qualis. Deze verkooporganisatie is aangesloten bij het hogere segment. Via deze kanalen doen wij er alles aan om uw huis onder de aandacht van het publiek te krijgen.

HOE ONZE MAKELAAR BUITENVELDERT KENMERKT

Het gebied Buitenveldert ligt in Amsterdam Zuid. Buitenveldert kenmerkt zich door de aanwezigheid van het WTC, het Nieuwe Meer, het Amsterdamse Bos en het park de Braak. Het herbergt ook het grootste winkelcentrum van Amsterdam, Gelderlandplein, met een breed scala aan luxe winkels en eetgelegenheden.

Recente transacties in Buitenveldert