Buurt in beeld

Makelaar Amsterdam
Noord

  • NVM Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Onze verkoopstatistieken in
Noord

Vraag woningmarktcijfers aan van Noord

  • Gemiddelde vraagprijzen per m2
  • Prijsindex t.o.v. vorige
    maand / kwartaal / jaar
  • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Op zoek naar een makelaar in Amsterdam Noord?

Onze makelaar in Amsterdam Noord is Kaylee, een rasechte Amsterdamse. Met de wil om zo goed mogelijk te presteren gaat zij proactief op zoek naar potentiële kopers. Opgeven als iets tegen zit? Niet bij Kaylee, zij doet er alles aan om het tot een mooi eind te brengen. Die prestatiedrang heeft zij meegenomen vanuit haar verleden als tophandbalster bij handbalvereniging VOC in Amsterdam Noord. Kaylee brengt topsportmentaliteit in de makelaardij. Het voordeel van deze mentaliteit in de makelaardij is, dat zij een echte teamspeler is en gedreven is om door te gaan tot succes behaald is.

Kaylee is de juiste makelaar voor ver- of aankoop van uw huis in Amsterdam Noord!

De cliënt staat bij Kaylee altijd in het middelpunt. Vertrouwen en ontzorgen staan bij haar hoog in het vaandel. Op deze manier vindt zij de perfecte koper voor iedere woning! Natuurlijk wordt zij door ons team van enthousiaste makelaars ondersteund in deze zoektocht. De persoonlijke benadering die wij als makelaar in Amsterdam Noord hanteren zorgt dan ook voor ongekende resultaten. Naast onze persoonlijke benadering beschikken wij ook over een eigen datamodel. Dit model geeft ons een uniek inzicht in de cijfers, data en ontwikkelingen van de Amsterdamse huizenmarkt.

Onze unieke werkwijze

Onze makelaars staan voor een proactieve aanpak. Wij zijn een team van enthousiaste makelaars met een persoonlijke benadering. Wij houden de lijntjes graag kort zodat we snel kunnen reageren. Ook beschikken wij over een eigen datamodel. Dit zorgt voor een uniek inzicht wat betreft ontwikkelingen van de woningprijzen in uw buurt. Door dit unieke datamodel kunnen wij u de beste prijs adviseren om het hoogst mogelijke resultaat te behalen. Daarnaast hanteren wij een Brexit strategie, speciaal gericht op expats. Ook ons grote netwerk van makelaars, taxateurs en bouwkundigen kan net het verschil maken tussen aan-/ verkopen of niet. Tot slot specialiseren wij ons per buurt. Met onze jarenlange ervaring weten wij wat er speelt en wat er aan de hand is in uw favoriete buurt(en)”

De verschillende kanalen voor het verkopen van uw huis in Amsterdam Noord

Er zijn een aantal verschillende kanalen waar gebruik van kan worden gemaakt om uw huis in Amsterdam Noord te verkopen. Zoals al eerder benoemd hebben wij onze eigen datamodellen ontwikkeld. Dit geeft ons unieke inzichten in de huizenprijzen van Amsterdam Noord.

Verder is er in de loop van de jaren een database met geïnteresseerden per gebied opgebouwd. Zo kan er voor Amsterdam Noord een mail worden verzonden waarin wij uw huis onder de aandacht brengen, nog voordat deze op Funda staat. Naast e-mail marketing verzorgen wij ook, indien gewenst, social media campagnes om uw woning onder de aandacht te brengen bij een breder publiek. En als dit alles nog niet voldoende blijkt te zijn maken wij ook gebruik van Qualis. Deze exclusieve verkooporganisatie richt zich op het hogere segment. Hierbij zijn 55 makelaars aangesloten, waarvan Amsterdam at Home er een van is. Dit zijn de voornaamste manieren waarmee wij uw huis onder de aandacht brengen van het publiek!

Totaalaanpak als makelaar in Amsterdam Noord

Expat strategie

Door de toegenomen vraag naar woningen onder expats in Amsterdam Noord, hebben wij een hier een speciale strategie voor ontwikkeld om deze doelgroep in hun woonwensen te kunnen voorzien. De strategie bestaat onder andere uit een samenwerking met Rightmove, het grootste woningplatform van de UK. Onze website is meertalig om bezoekers in hun eigen taal kennismaken met de makelaar in Amsterdam Noord en andere buurten. Binnen onze database is een lijst opgebouwd van geïnteresseerde expats. Deze kunnen per mail op de hoogte worden gesteld.

Over Amsterdam Noord

Het stadsdeel Amsterdam-Noord is gescheiden van de rest van Amsterdam door het IJ. Een in het oog springend kenmerk van Amsterdam Noord, is de Toren Overhoeks. Een 80 meter hoog kantoorgebouw aan de oever van het IJ. Gebouwd in opdracht van Shell. Amsterdam Noord is een tevens een belangrijk industriegebied voor petrochemie en scheepsbouw.

Nieuwbouw aan het IJ

Er vinden de afgelopen tijd veel ontwikkelingen plaats rond het IJ. Veel nieuwbouwwoningen en appartementen worden gebouwd om het gebied aantrekkelijker te maken om te wonen voor onder andere jonge mensen en gezinnen. Ook studenten kunnen zich er relatief goedkoop settelen in de bedoelde starterswoningen. Steeds meer restaurants en cafés bevelen zich ook aan voor het “nieuwe” woon- en leefgebied in trek. Daarnaast zijn het NDSM terrein en de ADAM toren echte hotspots voor studenten. Al met al in Amsterdam Noord een levendig terrein dat zich blijft doorontwikkelen.

Uitzicht-op-A'Dam-toren-in-Amsterdam-Noord

Recente transacties in Noord