Buurt in beeld

Makelaar Amsterdam
Oud-West

  • NVM Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Onze verkoopstatistieken in
Oud-West

Vraag woningmarktcijfers aan van Oud-West

  • Gemiddelde vraagprijzen per m2
  • Prijsindex t.o.v. vorige
    maand / kwartaal / jaar
  • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Op zoek naar een makelaar in Amsterdam Oud-West ?

Danique is onze buurtspecialist van het bijzondere stukje Amsterdam Oud-West. Als makelaar in Amsterdam Oud-West weet zij alles over de geliefde buurt. Zij vertelt u over de lekkerste restaurantjes, de leukste winkeltjes en cafés. Niet alleen dat. Zij kan u ook van ieder huis het eigen verhaal vertellen. Haar werk is haar hobby en dat merkt u in haar prestaties. Danique zet met haar unieke werkwijze ongekende aan- en verkoop prestaties neer!

Makelaar in Amsterdam Oud-West? Laat u adviseren!

Als makelaar in Amsterdam Oud-West heeft Danique een proactieve aanpak. Danique is pas gelukkig wanneer mensen met een grote glimlach de sleutels ontvangen of overhandigen. Haar persoonlijke benadering is ook terug te zien in de rest van het team van enthousiaste makelaars. Bij Amsterdam at Home Makelaars worden de lijntjes kort gehouden, waardoor er altijd snel geschakeld kan worden. Dit zorgt ervoor dat het proces bij het aan- of verkopen van een huis soepel verloopt.

Danique heeft dankzij ons eigen datamodel, uniek inzicht in de woningprijzen in Amsterdam Oud-West. Op basis van specifieke data realiseert zij de hoogst mogelijke prijs voor uw woning. Daarnaast hanteren wij een Brexit strategie. De toenemende stroom van expats brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee. Wij spreken deze groep aan door de juiste digitale kanalen in te schakelen. Zo komt uw woning ook onder de aandacht bij deze groep. Wij hebben ook een groot netwerk van makelaars, taxateurs en bouwkundigen opgebouwd. Dit maakt het verschil tijdens het aan-/ en verkopen van uw huis.

De verschillende kanalen waar Amsterdam AT home gebruik van maakt

Wilt u uw huis in Amsterdam Oud-West verkopen? Dan werken wij internationaal samen met Rightmove, het grootste woningplatform van de UK. Daarnaast hebben wij dankzij ons eigen datamodel uniek inzicht in de meest actuele ontwikkelingen van de woningprijzen van Amsterdam Oud-west.

Wij hebben ook een database opgebouwd met geïnteresseerden per buurt. Deze groep kunnen wij mailen, nog voordat uw woning in Amsterdam Oud-West op Funda staat. Naast e-mail marketing maken wij ook gebruik van gerichte social media campagnes. Op deze manier brengen wij uw woning onder de aandacht bij een breder publiek. Is uw huis na de inzet van deze kanalen nog niet verkocht? Dan zetten wij Qualis in. Dit is een exclusieve verkooporganisatie waarbij 55 makelaars van het hogere segment zijn aangesloten. U ziet, wij doen er alles aan om uw woning bij het juiste publiek onder de aandacht te krijgen!

Over Amsterdam Oud-West

Oud-West is het meest populaire stadsdeel van Amsterdam onder jonge mensen en jonge gezinnen. Met name de buurt de Baarsjes is afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen. Amsterdam Oud-west grenst direct aan het centrum waardoor er altijd veel te doen en te beleven is. Zo bent u al snel bij het welbekende Vondelpark. Ook de vele cafés en restaurants die het stadsdeel rijk is, dragen bij aan de stijgende populariteit. Tekenend voor dit stadsdeel zijn de prachtige portieken die je vindt in de Helmersbuurt.

Maak een afspraak

Da Costakade Amsterdam West

Recente transacties in Oud-West